Sunday, May 6, 2012

5-6 mai

Terrvist!
See nädalavahetus möödus küll üli kiirelt.Reedel istusin kodus ja olin kodune. Vaatasin paar head filmi läbi ja põhiliselt ei teinudki midagi.
Laupäev oli juba veidi tegusam, hommikul otsustasin, et enne müüki oleks mõtekas autod ära pesta ja niii pesingi kõik meie pere autod nii seest kui väljast ära. Pärast seda grillisime ja  kuskil 16 paiku käisin Karliga jalutamas, ning pärast seda helistasin Marjule et ta minuga välja tuleks..Hakkasime siis mõlemad sõitma, Mina Orissaarest tema Audlast, kuskil pärast Levalat saime kokku...Õhtuga sai kokku umbes 45 kilti maha sõidetud, aga kuna ilm oli mõnus ja seltskond hea siis möödusid need kilomeetrid imekiirelt. Õhtul sõitsime veel korra Orissaarde käisime poes ja pärast seda põrutasime jälle audlasse. Kuskil enne kella 22 jõudsin koju ja siis läksin veel korra jalutama, sest viimasel ajal on nii palju mõtteid ja tegevusi plaanis, et lihtsalt pidin need oma peas selgeks mõttlema. Teepeal jalutades sain ka politseinikega kokku jällegi aga see oli tühi asi :) 

Tänase päeva hommik algas ülimõnusalt, magasin kuskil kella 10 neni, ning pärast seda hoidsin veidi Karli, ning hiljem jäi lõunasöök minu teha, tegin ahjulõhet ülepika aja..ohissand :D ma ei hakka rääkimagi kui hea see oli..aga nüüdseks lõpetan :) Nautige kevadet.E.

No comments:

Post a Comment