Sunday, February 26, 2012

Rumalad ei andesta ega unusta, naiivsed andestavad ja unustavad, targad andestavad, aga ei unusta Rumalad ei andesta ega unusta, naiivsed andestavad





Heip.
Pole ammu kirjutand, kuid mul ei ole tõesti olnud jõudu ega aega blogid, kuid imekombel leidsin vaba hetke kus oli isu järjekordset blogipostitust teha.
Esmaspäevast ei mäleta ma midagi...ju siis ei olnud midagi huvitavat mis nii meeldejääv peaks olema.
Kolmapäeval Oli meil rahvatantsuga esinemine, mis läks meil päris sassi kui mis seal ikka..Pärast esinemist hakkasime Annabeliga koju minema...saatsin ta ära ja läksin koduteed pidi edasi, teepeal kukkusin 4 korda jääpeal..Ikka päris jubedad teeolud olid..
Neljapäeval oli meil koolisaktus, ja pärast aktust läksime poodi ja ostsime Taaviga suure koogi, Sõime selle ära ja siis tõi emps mulle rahvariided, ja suubusimegi spordihoonesse..
Spordihooned olid võistlesid TTÜ ja Läti meeskond. Mäng oli super! Veelenam äge oli see, et olin seal pallitüdruk , ehk see kes söötjatele palle jagas..
Reedel oli rahuli, kuulasin muusikat ja sõime shokolaadi :)
Nädalavahetusel käisin korra Muhus, kus salvetasime lauludele insrtumentaalipõhja ja nüüd on vaja laupäeval sellele peale laulda, siis on esimene plaadilaul valmis..
Pühapäeval koristasime, ning ma suutsin omale orgi või mingi naela taolise jubina varbasse astuda..Olen nüüd mõnus lonkaja..aga loodame, et paraneb kiirelt ära :)
Kallipai ja nautige viimast lund :) (Osad pildid Johanna blogist)

14 comments:

  1. zemana antimalware khokharpc This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site.

    ReplyDelete
  2. zemana antimalware khokharpc This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site.

    ReplyDelete
  3. zoner photo studio x farooqpc Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far.

    ReplyDelete
  4. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Avast Driver Updater Key . Kindly click on here and visit our website and read more

    ReplyDelete
  5. I don't know how you have created this beautiful design on blogger???

    ReplyDelete
  6. https://newcrackkey.com/nch-keyblaze-typing-tutor-plus-crack-key/ is a video editing software package for non-linear editing originally published by Sonic Foundry, then by Sony Creative Software, and now by Magix.

    ReplyDelete
  7. With your presentation, you make it appear so simple, but I find this subject to be one that I believe I will never understand.
    It appears to be far too sophisticated and vast for me.
    I'm looking forward to reading your future post,
    I'll make an effort to grasp it!
    iobit uninstaller pro crack
    vlc media player crack
    handy backup crack
    easeus data recovery wizard free crack

    ReplyDelete
  8. This is a very helpful site for anyone, each and every man can easily operate this site and can get benefits

    FIFA 22 Crack
    Marvel's Avengers Crack
    microsoft office 2016 product key

    ReplyDelete